PortalPortal  IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  Regler  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

 

 Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012

Go down 
5 posters
ForfatterBesked
Mick
M1800 Super Specalist
M1800 Super Specalist
Mick


Male Antal indlæg : 943
Alder : 55
Geografisk sted : Lund (Horsens)
Bike : VZR1800R K7
Medlems nr : #111
Registration date : 24/05/10

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptyLør 11 feb 2012, 15:03

Hej.

Så er referatet fra generalforsamlingen d.29 januar 2012 endeligt klar.

Referatet ligger som PDF-fil klar til upload fra flg. link:

http://gupl.dk/673410/

HUSK: Password er: Michlin67 ( ligesom sidste år ).

Mvh
Bestyrelsen
/Mick

Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptyLør 11 feb 2012, 15:56

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Logodk10


Referat
Ordinær Generalforsamling M1800-Riders Denmark
Afholdt d.29 januar 2012 i Middelfart Bowlingcenter.

Fremmødte medlemmer: 18.
Stone, Tøzen, Franskmand, Prinsesse, Thaihouse, Kop, Underkop, Victory, Apollo Bo, Suspigen, Niller, Sodemann, Gaffa, Gugger, Max, Lise, Stig, Mick.
Bestyrelsen har modtaget skriftlig fuldmagt fra Ole Brandmand, BikerMama og Silverfox.


Alle punkter omkring afholdelse og indkaldelse til generalforsamling er blevet overholdt, og da der ikke har været indsigelser fra klubbens medlemmer er den forelagte dagsorden blev godkendt.

Da den konstituerede formand for klubben desværre ikke kunne være tilstede ved generalforsamlingen byder Mick velkommen og generalforsamlingen erklæres for åben.

Pkt.1 Valg af dirigent.
Tøzen blev valgt.

Pkt.2 Valg af referent.
Mick blev valgt.

Pkt.3 Valg af stemmetællere.
Prinsesse og Stone blev valgt.

Pkt.4 Formandens / bestyrelsens beretning.
Mick fremlægger denne.
Bestyrelsen ønsker at rose alle egne initiativtagerne af M1800-arrangementer, samt arrangørerne af de mange andre træf, som vi gerne kommer til.

M1800Riders var vidt omkring i 2011.
Klubben var med til åbninger og lukninger af forskellige sommeraktiviteter; Bakken, Sommerland Sjælland og Hjejlen.
Vi var med til de store træf og ture såsom; Skagen, Västervik, Thy, Fyns, Skånerundan.
Franskmand og Prinsesse var også forbi Holland og Frankring og kunne derfor repræsentere klubben i udlandet.
Der blev afholdt mange gode ture og fester; Sjællands-festen, Nordjyske træf, Pige-turen, efterårs-tur med svenskerne på Sjælland.
Og M1800Riders var også at finde på Scandinavian Custom Show, hvor den konstituerede formand kunne tage hjem med en velfortjent 1. præmie for best Cruiser.

Klubben kommer også til mange af de faste MC-mødepladser henover sommeren, og at vi vil gøre vores til, at der så vidt muligt kommer endnu flere Riders forbi.
Der kan nævnes: Kølkær v. Herning torsdagstræf, Café Caroline v Middelfart søndagstræf, Jels MC- og veteranbil-søndagstræf, Tirsdagstræf i Löddeköbing.

Der er jo udover hjemmesidens ”Kommende ture…”, ligeledes den genoprettede Shout-box, samt en fortrinlig kæde-sms ordning til at samle folk til sidste-øjebliks arrangementer.


Der informeres kort omkring situationen og hele udviklingen for M1800 Riders Sweden i 2011.
Set i lyset af de begivenheder har bestyrelsen valgt at tage imod de svenskere / skåninge, som har følt sig svigtet i Sverige, som pga. samhørighed med mange af vore medlemmer, har valgt at søge ”midlertidig” ophold og støtte hér i den danske M1800 Riders.

Der arbejdes ihærdigt på at lave et vellykket INTERNATIONALT M1800 Riders træf i forbindelse med Fyns MC Festival 2012. Nærmere info følger jf. den af Franskmanden
oprettede tråd på vort forum.

Vi har arbejdet meget dedikeret på at give klubbens hjemmeside en mere attraktiv forside, og samtidig sørge for at holde vort forum opdateret og interessant for medlemmerne. Her henviser jeg til oprydning og optimering vha. vore gode redaktører. Vejledninger til de lidt mere ”besværlige” processer.
Projektet mht .redesign har vi ikke kunnet lukke i 2011, og vi må sande, at vi langt fra er i mål, men bestyrelsen satser stærkt på, at vi i løbet af 2012 har en langt mere interessant og aktuel forside og derudover en veltrimmet hjemmeside at tilbyde gæster og medlemmer.
Arbejdet er også er en løbende proces.

Tryk-på-tøj projektet bør også fremhæves. Det har været en temmelig mundfuld og har krævet rigtig mange ressourcer.
Klubben er ved generalforsamlingen endelig i mål med projektet og der er nu oprettet en tråd på forum der skal informere om bestillingslister, mål og størrelser mm.

Klubbens kalenderprojekt kom som forventet rigtig godt ud af støbeskeen. Hele oplaget er solgt, hvilket absolut må være en indikator for succes. Bestyrelsen mener hermed, at der er grundlag for en rigtig god tilbagevendende begivenhed.

Der er blevet fremstillet nye bannere og flag til klubben til brug ved alle de arrangementer, som vi deltager i. Disse vil blive placeret som sæt i henholdsvis jylland og sjælland. Kan evt. fremvises.

Klubbens bestyrelse ønsker også at gøre opmærksom på, at også 2011 har været et hårdt og slidsomt, men også fornuftigt år for bestyrelsen, taget de mange projekter for klubben i betragtning. Nogle gange går det meget stærkt med forskellige projekter, og ofte kræver det en betragtelig indsats, både hvad angår tid og engagement.
Alle de der i løbet af 2011 har været involveret i bestyrelsesarbejde i klubben ved på godt og ondt, at det er en balancekunst uden lige at få tiljusteret forventninger og ressourcer til dels hinanden, men også til klubbens fremtidige virke.

Inden der gives tid til kommentarer, er det på sin plads at takke Wicki og Sodemann for deres indsats i bestyrelsen. Janni skal også lige fremhæves, fordi hun uden tøven sprang direkte ind i løvens hule.

Beretningen blev godkendt.

Efterfølgende kommentarer i forbindelse med beretningen:
Franskmand redegør kort for M1800Riders hjemmesides ejerforhold. Uffe er ejeren af hjemmesiden.
Sodemann kan aflevere alle dokumenter vdr. hjemmesiden til klubbens bestyrelse.
Der er bred enighed om, at klubben suverænt bør have ejerskab af hjemmesiden. Den kommende bestyrelse vil fremskynde processen med at få bragt disse forhold i orden.I forbindelse med tryk på tøj-projektet bemærker Thaihouse, at det ville være fordelagtigt for klubben at bruge hjemmesidens forside til at informere omkring de nye
projekter og salgsfremstød. På den måde holdes projekterne altid aktuelle og informative overfor medlemmerne og interesserede besøgende.
Desuden gør Max opmærksom på, at det ville være fornuftigt om klubben kunne afvente indbetalinger til trøjer/shirts fra medlemmerne til klubben har opnået en minimumsbestillingsmængde for at kunne igangsætte en bestilling hos leverandøren.


Pkt.5 Fremlæggelse af regnskab ved kasseren.
Franskmand fremlægger og gennemgår regnskabet i overordnede afsnit.
I referatet gøres kort opmærksom på klubbens beholdning primo og ultimo regnskabsåret.
Klubbens kapital udgør pr.1 januar 2011 kr.20.871,64
Og klubbens kapital pr.31 december 2011 udgør kr.32.205,83

Regnskabet blev godkendt.

Kommentarer til klubbens beholdning og brug heraf:
Victory forespørger omkring tilskud til arrangementer. Den kommende bestyrelse vil forsøge at udarbejde en politik, der sætter rammerne for tilskud i forbindelse med
afholdelse af fester og træf.
Der er bred enighed om, at klubben har en yderst sund økonomi, og det tilkendegives at den kommende bestyrelse har stor opbakning til at få klubbens beholdning investeret så optimalt i tiltag og forhold, som er til gavn for klubben i løbet af MC-sæsonen.

Pkt.6 Valg til klubbens bestyrelse.
På grund af den ekstraordinære situation, at der pt. og ved generalforsamlingens afholdelse er en konstitueret formand, er førsteprioritet under dette punkt: Valg til formandsposten ( afholdes ved direkte valg blandt medlemmerne ).
Klubben kan informere generalforsamlingen om, at der pr. skrivende stund er modtaget kandidatur til formandsposten fra Franskmand.

Dernæst er der 2 bestyrelsesposter på valg i 2012:
På valg er Wicki ( ønsker ikke genvalg ) og
På valg er Franskmand ( ønsker genvalg ).
* Vær venligst opmærksom på, at såfremt Franskmand jf. ovenstående vælges til formand for M1800 Riders Denmark vil der derfor være en tilgængelig bestyrelsespost der skal besættes.

Valget til formandsposten afholdes først, og Franskmand foreslåes qua sit kandidatur valgt til formand for M11800Riders Denmark. Der er ingen indsigelser, og Franskmanden er derfor valgt til formand og ønskes tillykke med valget.
Franskmandens valg til formand skaber derfor yderligere en bestyrelsespost, der skal besættes.
Til bestyrelsesposterne er foreslået: Thaihouse, Kop og Apollo Bo.
Kop takker for forslaget, men vælger at takke Nej.
Thaihouse og Apollo Bo bliver valgt.

Der skal herved gøres opmærksom på, at Kim Larsen, klubnavn Thaihouse, vælges til ny kasserer i M1800Riders Denmark ved den efterfølgende konstituering af bestyrelsen,


Alle nyvalgte bliver ønsket tillykke, og der kommenteres bredt omkring den kommende bestyrelses efterfølgende konstituering, samt evne til at arbejde effektivt og på tværs af Storebæltsbroen. Desuden gøres der opmærksom på, at bestyrelsen sagtens kan inddrage medlemmerne mere i de processer, hvor der kræves en ekstra hånd.


Pkt.7 Valg af revisor.
Stone er på valg. ( ønsker genvalg )
Der er stor opbakning til Stone, og Stone er dermed genvalgt som revisor.

Pkt.8 Valg af suppleanter.
Der skal jf. vedtægter vælges 2 suppleanter hvert år.
Pt. er SøS ene om at udfylde suppleantrollen, da Janni er indtrådt i bestyrelsen pr. oktober 2011.
Der foreslåes Janni og Suspigen.
Janni kunne ikke være tilstede, men har tilkendegivet, at hun ønsker at modtage et valg som suppleant.
Janni bliver valgt som 1. suppleant og Suspigen bliver valgt som 2. suppleant.


Pkt.9 Indkomne forslag.
Bestyrelsen gør opmærksom på, at man i 2011 har udfærdiget et regelsæt / politik, der anskueliggør, hvorledes M1800Riders skal forholde sig ved opmærksomheds-gaver.
Denne politik vil blive lagt ind under forummet: Information, således at denne også er tilgængelig for klubbens medlemmer. Sodemann mener, at dette er et godt tiltag. Dette indikerer også åbenhed fra bestyrelsen.
Desuden vil en lignende politik ang. arrangements-tilskud ligeledes blive lagt på dette forum.

Mht. situationen i M1800Riders Sweden ønsker bestyrelsen debatteret, hvorledes vi skal forholde os til svenskernes tilknytning til vor klub efter kontingents-deadline i April.
Pt. har vi taget imod svenskerne, der ønskede at være her hos os i den periode, hvor der har været ”uafklarede” forhold i den svenske klub. Der er ikke betalingskrav fra vor side.
Der er enighed om, at såfremt svenskerne ønsker at fortsætte i M1800Riders Denmark må man pr. nyt kontingentsår på lige vilkår med de danske medlemmer indbetale kontingent til klubben.
Bestyrelsen blev gjort opmærksom på, at man skal passe på ikke at skabe en klub i klubben.
Bestyrelsen tager dette til efterretning og kommenterer, at det aldrig har været hensigten, men at man udelukkende har været bevidst omkring svenskernes uheldige situation indtil kontingentsopkrævning.

Pkt.10 Eventuelt.
Sodemann informerer klubben omkring udarbejdelse og salg af stickers lignende M1800 silhouette, og ønsker samtidig en tilbagemelding fra klubben, hvorledes man forholder sig til dette.
Franskmand informerer kort omkring forholdene for rettigheder i forbindelse med logo og brug heraf. Der har ligeledes været tilkendegivelser fra M1800Riders Sweden omkring misligeholdelse af rettigheder. Franskmand udtrykker, at det vil være fordelagtigt såfremt man fremover har klubben og dermed bestyrelsen med i forbindelse med et sådanne projekt.
Klubben ønsker ikke at stoppe et godt tiltag, men ønsker absolut heller ingen tvivlspørgsmål i forbindelse med rettigheder ang. logo og brug heraf.


Franskmand informerer kort omkring Internationalt M1800Riders træf til Fyns MC Festival i august 12.
Desuden gøres der opmærksom på det kommende Forever 2 Wheels i Fredericia.
Initiativtagerne fra klubben håber på et rigtig godt fremmøde ved arrangementet og naturligvis ved M1800Riders standen.


Dirigenten kan herefter lukke generalforsamlingen og takker samtidig for god ro og orden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Referat   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 11:25Synes at det er kanont flot referat, er skrevet som jeg havde oplevet det på dagen. Og jeg havde ikke drukket aften inden Laughing Laughing
Tilbage til toppen Go down
Silverfox
M1800 Super Specalist
M1800 Super Specalist
Silverfox


Male Antal indlæg : 840
Alder : 71
Geografisk sted : Hirtshals DK
Bike : M1800k6
Medlems nr : 005
Registration date : 10/11/08

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 11:39

Hej

Rigtig godt referat, skrevet så det er til at fostå selv for os der ikke var til stede Gold

Hilsen
Jan
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 14:38

Flot Referat!
Glæder mig meget til 2012 køre sæson
Glenowich
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 17:30

Tak for et lødigt, grundigt og utvetydigt referat.

Knus
Gitte
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 18:28


agr Tak til Mick for et flot referat Bow
Tilbage til toppen Go down
Ole Brandmand
M1800 Champ
M1800 Champ
Ole Brandmand


Male Antal indlæg : 1443
Alder : 66
Geografisk sted : Kastrup DK
Bike : M1800K7, Honda CBX 1000 og Velo Solex
Medlems nr : 003
Registration date : 05/11/08

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 18:48

agr too... Thx Senor Mick alias Crocodile Dundee alias Mick-Sara Blædel... your Gold

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Brandhane
Tilbage til toppen Go down
Janni
M1800 Leader
M1800 Leader
Janni


Female Antal indlæg : 136
Alder : 43
Geografisk sted : Herlev/Guldborg
Bike : VZR M1800 K7- MAT metallic grå/violet
Medlems nr : 048
Registration date : 11/04/09

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 19:07

1000 tak til Mick for et godt referat, dejligt at kunne følge med i hvad der skete på generalforsamlingen når jeg nu desværre måtte melde afbud til arrangementet..

Janni Like a Star @ heaven
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 21:09

Gold Flot referat Gold

Tilbage til toppen Go down
Thaihouse
M1800 Super Specalist
M1800 Super Specalist
Thaihouse


Male Antal indlæg : 993
Alder : 55
Geografisk sted : Agtrup (ved Kolding)
Bike : Hvid silkemat M1800 fra 2006
Medlems nr : 062
§ : Bestyrelsemedlem / Kasserer
Registration date : 15/12/09

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 21:30

Ingen tvivl om hvem der har fået fast job som referent på generalforsamlinger cheers

Gold Mick your

Hilsen Kim
Tilbage til toppen Go down
http://www.montha.dk
Mick
M1800 Super Specalist
M1800 Super Specalist
Mick


Male Antal indlæg : 943
Alder : 55
Geografisk sted : Lund (Horsens)
Bike : VZR1800R K7
Medlems nr : #111
Registration date : 24/05/10

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptySøn 12 feb 2012, 23:44

Cool
Thanks a lot, Ladies & Gents.

Like a Star @ heaven Bow Bow Bow Like a Star @ heaven

Tak til bestyrelsen for hjælp med korrektur og gode idéer...

Det er altsammen for KLUBBEN.

M1800

Mvh
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 EmptyMan 13 feb 2012, 02:53

agr ET FLOT OG LET FORSTÅELIG REFERAT Gold

Embarassed desværre udeblev jeg pga for meget arbejde.. Sad

men dejligt at study referatet.. cheers
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty
IndlægEmne: Re: Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012   Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012 Empty

Tilbage til toppen Go down
 
Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Referat af generalforsamling den 17. januar 2009
» Referat af Generalforsamlingen d.30 januar 2011
» referat generalforsamling 2017
» Referat Generalforsamling 2014
» referat af generalforsamling 2015

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Generalforsamlinger-
Gå til: