PortalPortal  IndeksIndeks  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  Regler  TilmeldTilmeld  Log indLog ind  

 

 referat af generalforsamling 2015

Go down 
2 posters
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyOns 11 mar 2015, 18:03

tak til mick
M1800Riders Denmark ordinær generalforsamling 2015
Den ordinære generalforsamling afholdes lørdag d.28 februar 2015 i Fredericia Idrætscenter.

President byder alle fremmødte velkommen, og generalforsamlingen igangsættes jf. dagsordenen. Der konstateres, at der er 33 stemmeberettigede tilstede, samt at bestyrelsen har modtaget 3 fuldmagter.

Pkt.1 Valg af dirigent:
Tøzen vælges til dirigent.
Dirigenten konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indvarslet jf. vedtægterne.

Pkt.2 Valg af referent:
Mick vælges til referent.

Pkt.3 Valg af stemmetællere:
Pomfrida og Schottet vælges til stemmetællere.

Pkt.4 Presidentens beretning:
President (Franskmand) aflægger beretning.
Der har været afholdt mange gode arrangementer i M1800Riders regi i 2014.

En fantastisk tur til Harzen i Bededagsferien var en rigtig stor succes. Der var hele 29 deltagere til dette arrangement. Stor tak til Kop og Underkop for at lave et stort stykke arbejde med at få alt til at fungere så godt.

Fantomenrundan blev også besøgt af danske Riders. Flot vejr og en utrolig flot natur i det svenske.

Vort Jyllandstræf blev for 4. år afholdt i hytten ved Åsted med deltagelse af 20 riders.

PT havde arrangeret en tur rundt i de smukke Mols Bjerge. Desværre var der begrænset fremmøde,  men de der deltog havde en rigtig hyggelig tur med efterfølgende hygge hos PT.

Medio august var der så klubtræf. Denne gang ikke i forbindelse med Fyns MC Festival. Kun 23 deltagere kom til dette arrangement, som var konstrueret lidt "back to basics"... - President konkluderede, at stedet  nok ikke vil blive benyttet igen, eftersom indehaverne heller ikke var de helt store medspillere i forb m afholdelse af et arrangement i M1800Riders størrelse.


Skånerunden var også repræsenteret af danske Riders med 10 deltagere. Her fik begrebet Syndflod (regn i stride strømme) en helt ny betydning...

Årets sidste store begivenhed var Sjællandsrunden. President roste arrangementet og initiativtagerne.  Der var hele 51 deltagere, og det må anses som værende absolut godkendt.

Desværre måtte klubben konstatere, at der i 2014 ikke blev afholdt overlevelsestur pga stort set ingen tilmelding. Det er meget beklageligt!!

Generelt var 2014 en rigtig god mc-sæson, men der savnes stadig bedre opbakning fra klubbens medlemmer til de arrangementer, der arrangeres i M1800Riders-regi. Her henvises især til ovennævnte overlevelsestur. President gør status over medlemskabet i M1800Riders. Der kan med et lille smil konstateres, at der i 2014 ikke er blevet ekskluderet medlemmer.

Desværre har vi i M1800Riders-regi mistet nogle af vore brødre.
Allerede tidligt på sæsonen mistede en svensk bror livet ved et mc-uheld. Den danske klub valgte at støtte op om familien med en donation, da familien stod for en forøgelse midt på året. Desværre nåede vor bror aldrig at se den lille...
Også vor gode svenske ven, Spider, måtte vi sige farvel til. En lang og sej kamp mod kræften måtte til sidst opgives.
Blom, vores alles elskede Trobadour, måtte også forlade os alt for tidligt. I er nu alle væk, men I vil aldrig blive glemt.

Beretningen godkendes efterfølgende.

Pkt.5 Fremlæggelse af klubbens regnskab:
Klubbens kasserer, Thaihouse, fremlægger regnskabet. Regnskabet vil altid kunne fremvises på forlangende.
Det har været et glimrende år på trods af nogle store udgiftsposter.
Klubbens primobeholdning 2014 var kr.43.425 og vi kommer ud af 2014 med en mindre forøgelse af klubbens egenkapital, således at beløbet ultimo andrager kr.46.279
Regnskabet godkendes efterfølgende. *******

Ekstraordinært under dette punkt. (Ikke relevant for punktet)
Bestyrelsesmedlem Kop holder en takketale for President Franskmand, der har valgt ikke at genopstille  til posten som President.
Det er en følelsesladet tale, og Koppen når at sætte mange flotte ord på de egenskaber, som Franskmanden har vist i sit virke som formand/President for denne klub. Prinsessens uvurderlige indsats fremhæves ligeledes.
Stående ovationer til Koppen, og Franskmand og Prinsessen ikke mindst...
*******


3
Pkt.6 Valg til posten som President:
Som annonceret på dagsordenen, så modtager Franskmanden ikke genvalg. Bestyrelsen informerer Generalforsamlingen om, at man har været i kontakt med potentielle kandidater til posten som President, men desværre er det ikke lykkedes at få opstillet et kandidatur. Situationen drøftes i forsamlingen...
Gugger annoncerer til alles glædelige overraskelse, at han er villig til at stille op til posten som President. Der foretages en forespørgsel til Generalforsamlingen, om der er umiddelbare indvendinger  imod dette kandidatur. Der er ingen indvendinger. Herefter foretages afstemning, og der kan konkluderes,  at der er overvejende flertal bag Guggers kandidatur. Gugger modtager valget og takker mange gange for valget til posten som President.

Pkt.7 Valg til klubbens bestyrelse: 2 poster er i år på valg.
Sin City (Vice-President) modtager ikke genvalg.
Gugger modtager genvalg, men kan af åbenlyse grunde ikke genbesætte posten som bestyrelsesmedlem, da han netop jf. pkt 6 er blevet valgt til posten som President.
Det betyder, at der skal findes 2 kandidater til bestyrelsen.
Jørgen og Jes annoncerer deres kandidatur.
Begge bliver valgt ind i bestyrelsen. Jørgen og Jes takker for valget. Generalforsamlingen ønsker Jørgen og Jes tillykke med bestyrelsesposterne.

Pkt.8 valg af suppleanter:
Der skal jf. vedtægterne vælges 2 suppleanter hvert år. Det er pt. Myrrhøj og Jes som er suppleanter.
Myrrhøj fortsætter ikke som suppleant, da han ikke mere er ejer af en Suzuki M/C1800, og Jes er i forbindelse med pkt.7 blevet valgt ind i bestyrelsen, og kan derfor ligeledes ikke fortsætte som suppleant.
Stone ønsker at indtræde som 1. suppleant, og Lise indtræder som 2. suppleant Generalforsamlingen ønsker Stone og Lise tillykke.

Pkt.9 Indkomne forslag:
Bestyrelsen fremkommer med følgende forslag til vedtægtsændring: (Forslaget udleveres til generalforsamlingen)
Der kan søges om tilskud på kr.100 pr medlem til ture arrangeret af klubbens medlemmer. Visse betingelser (se forslaget) skal dog være opfyldt for at tilskuddet træder i kraft.


4
Forslaget drøftes i generalforsamlingen, og forskellige ændringsmodeller debatteres.
Til sidst stemmes der om det fremsatte forslag, og der opnås stort flertal for at vedtage vedtægtsændringen.
Bestyrelsen gør opmærksom på, at der foreligger en beklagelig fejl, da der ikke er valg af revisor på dagsordenen. Normal kutyme er, at der foretages valg af revisor og revisorsuppleant hver andet år jf. vedtægterne §.6
Foregående år var punktet ikke på dagsordenen, og man ser det nu nødvendigt at foretage valg af revisor og revisorsuppleant for at følge de gængse regler jf. vedtægterne. Desuden fortsætter Stone (nuværende  revisor) som 1. suppleant til bestyrelsen.
Steen vælges til revisor, og Schottet vælges til revisorsuppleant. Generalforsamlingen ønsker Steen og Schottet tillykke.
*******
Ekstraordinært under dette punkt. (Ikke relevant for punktet)
Franskmand, den tidligere President, får ordet.
Franskmanden og Prinsessen ønsker at takke for 6 år i M1800Riders Denmark’s bestyrelse. Hele 3 år som
kasserer og efterfølgende 3 år som formand/President.
Generalforsamlingen informeres om, hvilke forhold der har gjort sig gældende i forbindelse  med Franskmandens valg om at stoppe som President for klubben.
Generalforsamlingen accepterer og har naturligvis fuld forståelse for Franskmandens beslutning. Alle er enige om, at der fra Presidentparret igennem årene er blevet ydet en yderst dedikeret indsats. Generalforsamlingen ønsker Franskmanden og Prinsessen al held og lykke fremover.

Pkt. 10 Eventuelt:
Der forespørges fra et medlem hvorledes det forholder sig med dobbelt medlemskab? Responsen fra bestyrelsen er, at det ikke anses som et problem. Ej heller i forhold til vedtægterne. Så længe de gængse regler ang. betingelser for medlemskab i M1800Riders opretholdes kan man sagtens have tilknytningsforhold til en anden gruppering.
Franskmanden gør opmærksom på, at der savnes opbakning i form af billeder til vor årlige kalender. Derfor en opfordring om at fremsende billeder af medlem samt motorcykel. Et medlem opfordrer bestyrelsen til at skærpe reglerne omkring afholdelse og dagsorden  for generalforsamlingen. Der er for mange afvigelser i forhold til de krav, der kan stilles mht. korrekt  gennemførsel af ordinær generalforsamling. Dette tages til efterretning i bestyrelsen.

Dirigenten kan herefter konstatere, at der ikke er yderligere til punktet eventuelt, og dermed kan generalforsamlingen afsluttes. Dirigenten takker for god ro og orden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyTors 12 mar 2015, 13:06

Tak "Mick" for det arbejde ang. referat. Thx  your
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyTors 12 mar 2015, 17:18

Super Referat cheers kan jo se at du har holdt dig vågen hele vejen lol2

Bh.
Sin


Sidst rettet af Sin City Tors 12 mar 2015, 22:03, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyTors 12 mar 2015, 21:09

Gold  Prima og udførlig referat af Generalforsamlingen.. 
   study  Man kunne ligefrem føle , at  man have deltaget i den ; 
   selvom man grand  gik total ned med flaget , og først nu.. 3 uger efter er ved at komme tilbage igen.. grand  alderen sætter desværre sine  Spank  spor ;
men   jerk  7.  9.  13.  så må det også være slut i denne sæson. bow
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyTors 12 mar 2015, 22:38

Ja det er godt "Schouenborg"... dejlig du overlevede.

Vi har nok hørte alle mulige undskyldninger fra din side for at ikke dukke op til de fleste arrangementer eller ture du melder dig til.... så du skal ikke føle at du har behov for at give os en forklaring.

PM sendt.
Tilbage til toppen Go down
Thaihouse
M1800 Super Specalist
M1800 Super Specalist
Thaihouse


Male Antal indlæg : 993
Alder : 55
Geografisk sted : Agtrup (ved Kolding)
Bike : Hvid silkemat M1800 fra 2006
Medlems nr : 062
§ : Bestyrelsemedlem / Kasserer
Registration date : 15/12/09

referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyFre 13 mar 2015, 13:43

Tak Mick Gold

Hilsen Thaihouse
Tilbage til toppen Go down
http://www.montha.dk
Silverfox
M1800 Super Specalist
M1800 Super Specalist
Silverfox


Male Antal indlæg : 840
Alder : 71
Geografisk sted : Hirtshals DK
Bike : M1800k6
Medlems nr : 005
Registration date : 10/11/08

referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 EmptyFre 13 mar 2015, 18:57

Tak Mick, for et godt referat  Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content

referat af generalforsamling 2015 Empty
IndlægEmne: Re: referat af generalforsamling 2015   referat af generalforsamling 2015 Empty

Tilbage til toppen Go down
 
referat af generalforsamling 2015
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Referat af generalforsamlingen d.29 januar 2012
» referat generalforsamling 2017
» Referat Generalforsamling 2014
» Referat af Generalforsamlingen d.30 januar 2011
» referat generalforsamling 20 feberar 2016

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Generalforsamlinger-
Gå til: